miércoles, 2 de diciembre de 2009

Nuevos packs CCM

Como bien decíamos en la Ronda de Noviembre:
Esta Navidad Regala cerveza!!!



El pack Batalla, las botellas de la CCM de 4 en 4.

El pack Hivern contiene 4 botellas de 33cl (+Lupulus, +Malta, +Negra y la HivernAle) y un vaso CCM, esta pensado como regalo para las fiestas navideñas y contiene un precioso escrito del conocido Gastrónomo y Enólogo Pep Palau.

El pack Regal esta concebido para todo el año, contiene las 4 variedades fijas de la CCM más un Vaso, estará a la venta en 2010.

2 comentarios:

cervesa dijo...

Text, Pack Hivern
Les cerveses que elaboren son artesanes. Repeteixo ar-te-sa-nes. I si tan subratllo el terme és perquè no és banal, sinó substancial. La producció és limitada, la qualitat excel•lent. Són cerveses sense pasteuritzar, és a dir que no han estat sotmeses al turment sobtat de l’alta temperatura, de manera a mantenir-les vives i preservar-ne el màxim potencial organolèptic possible.
La +Lupulus seria, per entendre'ns, la rossa. De trago llarg i repetició amable. Fresca i fina alhora apaivaga la set deixant acaronar un cos de llúpol prou sedós. Puntet amarg de “cervesa, cervesa”, que desperta àgil la memòria. Apta per a tots els usos, us la recomano a l’hora de l’aperitiu, tot encetant viatge plàcid cap a Txèquia.
La +Malta, per la seva banda és una cervesa torrada, dita d’alta fermentació. Aquesta, veieu, la prendria d’una en una, més pausadament i plàcida. En diria de trago mitjà. Seria la que més em recorda el trago compartit dels pubs de la vella Anglaterra. És densa, de cos més envellutat. Apta per a usos acotats: calma la set i acosta a la taula. Si us agrada la cuina, guiseu-hi un pollastre de pagès.
La +Negra és la tercera dimensió de la cervesa. D’alta fermentació, també, seria, parafrasejant l’argot del vi, fruit d’un cupatge molt complet. És saborosa, complexa, rica, aromàtica, i té una qualitat que sobresurt, és nutritiva, omple amb gust. És òptima per a llevants de taula i gots de nit enllà. Combina de meravella amb el formatge blau de Centelles i amb xocolata negra de la bona.
Els deixo que la HivernAle la descobreixin vostès. Tan sols els avanço que és la llaminadura feta cervesa. Hi conflueixen aires de nord enllà i records tendres d’infantesa. Com no podria ser d’altra manera per a una cervesa d’hivern, quan la fosca de la nit guanya la llum del dia.
Quedeu, doncs, degustant amb parsimònia, seny, rauxa, passió –que cadascú hi posi d’allò que més tingui- aquestes joies creades a Seva, al cor d’Osona, a les portes del Montseny, on brolla la millor aigua del món.

Que visquin la terra i la bona cervesa!

Pep Palau (Gastrònom i Sommelier).

fivixx dijo...

Estaría bien que se pudieran conseguir en Asturias.